flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА ! Оголошення стосовно правил відвідування суду !

06 листопада 2020, 14:45

/userfiles/media/new_folder_for_uploads/sud0403/0403/DOC006-1.jpg

УВАГА!

У співробітника Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська підтверджено захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2.

Наразі інфікована особа перебуває на лікарняному. Визначено коло осіб, які могли контактувати із хворим. Ці особи отримують консультацію лікаря.

Бабушкінським районним судом м. Дніпропетровська посилено заходи для запобігання поширенню захворювання та забезпечення роботи суду в штатному режимі.

У приміщенні суду постійно проводиться дезінфекція, на посту охорони кожному відвідувачу та працівникам суду вимірюється температура та пропонується засіб для дезінфекції рук. Обов’язковим є дотримання маскового режиму.

Наполегливо просимо громадян утриматися від відвідування Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська, а у разі необхідності візиту – максимально дотримуватися заходів, передбачених особливим режимом роботи суду на період карантину. 

Рекомендуємо Вам будь-які звернення (заяви по суті справ, заяви з процесуальних питань, скарги тощо) подавати:

- засобами поштового зв’язку: 49000,  м. Дніпро, пр. Дмитра Яворницького, 57;

- за допомогою електронної пошти: inbox@bs.dp.court.gov.ua;

- за допомогою сервісу «Електронний суд»;

- за допомогою сервісів «Електронна форма звернення громадян», «Електронний запит на отримання публічної інформації», що розміщені на офіційному веб-сайті суду https://bs.dp.court.gov.ua/sud0403/.