flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Про тимчасове встановлення особливого режиму роботи суду та впровадження протиепідемічних заходів»

30 грудня 2020, 15:25

 

БАБУШКІНСЬКИЙ  РАЙОННИЙ  СУД  
м. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 29 грудня 2020 року                                 м. Дніпро                                                   № 24

  

«Про тимчасове встановлення особливого режиму

роботи суду та впровадження протиепідемічних заходів»

На виконання вимог Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» від 06.04.2000 № 1645-ІІІ та постанови КМУ «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 09 грудня 2020 р. № 1236, з метою зменшення ризику поширення коронавірусу COVID-19 в приміщенні Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська,-

 РОЗПОРЯДЖАЮСЬ:

  1. Продовжити до 28 лютого 2021 року включно, зміни режиму роботи Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська, застосувавши наступні обмеження та профілактичні заходи, згідно з якими:
  • припинити усі заходи, не пов’язані з процесуальною діяльністю суду (дні відкритих дверей, заходи для учнівської молоді);
  • припинити проведення особистого прийому громадян керівництвом суду;
  • раніше призначений розгляд справ у порядку скороченого провадження здійснювати у запланованому режимі;
  • ознайомлення з матеріалами судових справ, здійснювати по заяві учасників процесу, в якій обов’язково повинні бути вказані засоби зв’язку; в час, погоджений з працівниками канцелярії суду, в захисній масці і рукавичках при умові знаходження не більше однієї особи в канцелярії суду  для ознайомлення.
  1. Працівникам територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області здійснювати пропуск до будівлі суду учасників судових процесів або їх представників, за наявності документа, що підтверджує особу, а також документів, які підтверджують наявність повноважень на участь в судовому засіданні відповідно до переліку призначених до засідання справ.

       Доступ інших осіб, які не є учасниками судових процесів, здійснювати за погодженням з головуючим суддею.

  1. Заборонити:

1) вхід до приміщення Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська відвідувачам суду без засобів індивідуального захисту, зокрема вдягнутого респіратора або захисної маски, у тому числі виготовлених самостійно;

2) допуск у приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань (блідість обличчя, почервоніння очей, кашель, підвищена температура)

4. Виконання пунктів 2 та 3 цього розпорядження покласти на працівників територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області.

5.Рекомендувати учасникам судових процесів та відвідувачам суду утриматися від відвідування суду в разі відсутності нагальної потреби, а будь-які звернення (заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань тощо) подавати:

- засобами поштового зв’язку: 49000, м. Дніпро, пр.. Дмитра Яворницького, буд. 57;

- за допомогою електронної пошти: inbox@bs.dp.court.gov.ua;

- за допомогою сервісу «Електронний суд»;

- за допомогою сервісів «Електронна форма звернення громадян», «Електронний інформаційний запит на отримання публічної інформації», що розміщені на офіційному веб-сайті суду в розділі «Громадянам».

Рекомендувати учасникам судових процесів та відвідувачам суду утриматися від відвідування суду в разі відсутності нагальної потреби, а інформацію про стан розгляду судових справ дізнаватись на веб-порталі «Судова влада України» https://court.gov.ua/fair/sud0403 або за телефоном 056-744-17-00.

  1. Працівникам суду посилити заходи з профілактики інфекційних захворювань:

            1) проводити прибирання свого робочого місця;

            2) проводити дезінфекцію спиртовмісними засобами після контакту із відвідувачами суду, які можливо є хворими;

            3) користуватися засобами індивідуального захисту (зокрема захист обличчя, очей, рук);

4) регулярно проводити провітрювання приміщення, яке є робочим місцем;

7) при появі симптомів гострих респіраторних захворювань вжити заходів щодо самоізоляції і  повідомити про свій стан здоров’я керівництво суду.

  1. Працівникам апарату суду при виявленні у учасників судового процесу та відвідувачів суду явних ознак гострих респіраторних захворювань, негайно повідомляти про це суддів для зняття справи з розгляду з метою недопущення розповсюдження інфекції. Вжити необхідних заходів, в тому числі за допомогою працівників ССО для забезпечення видалення такої особи із приміщення суду. Те приміщення, де знаходилась особа із явними ознаками захворювання, обов’язково провітрити та здійснити кварцювання приміщення.
  2. Прибиральницям службових приміщень здійснювати посилену профілактичну роботу з проведення поточних дезінфекційних заходів у приміщенні суду (щоденне вологе прибирання усіх приміщень із застосуванням дезінфекційних засобів, регулярне протирання дверних ручок, перил, регулярне наскрізне провітрювання).
  3. Головному спеціалісту суду Єлісєєвій Т.Ю. довести текст цього розпорядження до відома суддів та працівників апарату суду.
  4. Головному спеціалісту суду Канн С.М. забезпечити оприлюднення цього розпорядження шляхом публікації на офіційному веб-сайті суду на веб-порталі «Судова влада України», старшому секретарю суду Мудраченко Д.О. забезпечити розміщення тексту цього розпорядження на інформаційних стендах у приміщенні суду.
  5. Строк дії розпорядження - до 28 лютого 2020 року включно.

 

Голова суду                                           (підпис)                                                    Л.О. Татарчук